Oefeningen

Op deze pagina's staan de categorieën waarin de oefeningen zijn ingedeeld. klik op de categorieën om de oegfeningen in deze categorie te bekijken.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieƫn

Aanval

Kijk maar eens in deze categorie als je op zoek bent naar oefeningen voor de aanval. er zit vast wel iets bij wat je kan gebruiken. Er staan oefeningen voor de buiten-, midden- en 3-meter aanval in.

Aantal artikelen:
53
Blokkering

Hier vind je de oefeningen voor de blokkering. van simple tot moeilijk. kijk wat je team nodig heeft en pas het gewoon aan naar de behoeften van je team

Aantal artikelen:
26
Conditie

In deze categorie vind je oefeningen die betrekking hebben op de conditie. Ik probeer mijn conditieoefeningen zo volleybalspecifiek mogelijk te houden. op die manier kun je in de tijd dat je de conditie traint ook nog bezig zijn met de technische uitvoering van de bewegingen en hier correcties op uitvoeren.

Aantal artikelen:
17
Passing

In deze categorie staan allerlei oefeningen m.b.t. de passing. oefeningen voor teams, maar ook individueel voor het aanleren van de techniek.

Aantal artikelen:
23
rallyspel

Het rallyspel is een belangrijk onderdeel van het volleybal. In deze categorie oefeningen om dit te kunnen trainen.

Aantal artikelen:
2
Service

Niet altijd het leukste onderdeel van de training. Misschien vind je hier een aantal oefeningen om het wat leuker en daardoor leerzamer te maken.

Aantal artikelen:
9
Snelheid wendbaarheid

In deze categorie staan de oefening om de snelheid en de wendbaarheid van je team te verbeteren.

Aantal artikelen:
3
Spelverdeling

Spelverdelers moet je ook trainen en niet alleen in de complexoefeningen. Hier een aantal oefeningen die je prima kunt doen aan het begin van je training, als de rest van het team voor zichzelf aan het inspelen is.

Aantal artikelen:
13
teamtraining
In deze categorie oefeningen voor het trainen van je team. Oefeningen die beginnnen uit de serve of een aangegooide rallybal door de coach.
Aantal artikelen:
3
Verdediging

De oefeningen voor de verdediging.

Aantal artikelen:
20
Warming-up

Een paar oefenigen voor de warmingup als je het eens een keer anders wilt doen.

Aantal artikelen:
19

Zoeken

Wordcloud

punten   over   setup   naar   aanval   tempo   waar   hebben   daarna   zijn   handen   passen   positie   gooit   valt   gespeeld   rotatie   wordt   achter   maar   pass   spelen   verdedigen   spelverdeler   voor   goed   geeft   ballen   komen   door   verdedigd   moeten   niet   zich   deze   blok   weer   gaat   midden   worden   staan   keer   team   komt   moet   meter   speelsters   staat   speelt   heeft   JoelLipman.Com