Oefeningen

Op deze pagina's staan de categorieën waarin de oefeningen zijn ingedeeld. klik op de categorieën om de oegfeningen in deze categorie te bekijken.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieƫn getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Subcategorieƫn

Aanval

Kijk maar eens in deze categorie als je op zoek bent naar oefeningen voor de aanval. er zit vast wel iets bij wat je kan gebruiken. Er staan oefeningen voor de buiten-, midden- en 3-meter aanval in.

Aantal artikelen:
53
Blokkering

Hier vind je de oefeningen voor de blokkering. van simple tot moeilijk. kijk wat je team nodig heeft en pas het gewoon aan naar de behoeften van je team

Aantal artikelen:
26
Conditie

In deze categorie vind je oefeningen die betrekking hebben op de conditie. Ik probeer mijn conditieoefeningen zo volleybalspecifiek mogelijk te houden. op die manier kun je in de tijd dat je de conditie traint ook nog bezig zijn met de technische uitvoering van de bewegingen en hier correcties op uitvoeren.

Aantal artikelen:
17
Passing

In deze categorie staan allerlei oefeningen m.b.t. de passing. oefeningen voor teams, maar ook individueel voor het aanleren van de techniek.

Aantal artikelen:
23
rallyspel

Het rallyspel is een belangrijk onderdeel van het volleybal. In deze categorie oefeningen om dit te kunnen trainen.

Aantal artikelen:
2
Service

Niet altijd het leukste onderdeel van de training. Misschien vind je hier een aantal oefeningen om het wat leuker en daardoor leerzamer te maken.

Aantal artikelen:
9
Snelheid wendbaarheid

In deze categorie staan de oefening om de snelheid en de wendbaarheid van je team te verbeteren.

Aantal artikelen:
3
Spelverdeling

Spelverdelers moet je ook trainen en niet alleen in de complexoefeningen. Hier een aantal oefeningen die je prima kunt doen aan het begin van je training, als de rest van het team voor zichzelf aan het inspelen is.

Aantal artikelen:
13
teamtraining
In deze categorie oefeningen voor het trainen van je team. Oefeningen die beginnnen uit de serve of een aangegooide rallybal door de coach.
Aantal artikelen:
3
Verdediging

De oefeningen voor de verdediging.

Aantal artikelen:
20
Warming-up

Een paar oefenigen voor de warmingup als je het eens een keer anders wilt doen.

Aantal artikelen:
19

Zoeken

Wordcloud

valt   hebben   verdedigd   pass   deze   wordt   staat   goed   achter   meter   heeft   moeten   keer   midden   komen   weer   worden   blok   handen   zich   punten   passen   rotatie   verdedigen   zijn   voor   naar   tempo   gespeeld   gooit   speelsters   positie   gaat   geeft   waar   staan   ballen   over   niet   spelverdeler   speelt   maar   spelen   komt   team   moet   aanval   daarna   door   setup   JoelLipman.Com